Home Overijssel Zwolle Verdachte insluiping aangehouden

Verdachte insluiping aangehouden

De politie heeft een 41-jarige Zwollenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van een insluiping aan de Eendrachtstraat in Zwolle en hij wordt voorgeleid aan de Rechter-commissaris. De insluiping vond plaats in de nacht van zaterdag 16 februari. De dief kon via een niet afgesloten deur de woning binnen komen en maakte de nodige apparatuur buit. In het politieonderzoek werd de Zwollenaar als verdachte opgespoord. Bij hem werden nog enkele kleine dingen van deze inbraak aangetroffen. De meeste apparatuur was verkocht om drugs te kunnen kopen. De gedupeerden zijn in kennis gesteld en tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt vijf mannen aan voor vuurwerk en voor voorbereidingshandelingen

in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 februari zag de politie op de Praubstraat een bus…