Home Overijssel Zwolle Verdachte insluiping aangehouden

Verdachte insluiping aangehouden

De politie heeft een 41-jarige Zwollenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van een insluiping aan de Eendrachtstraat in Zwolle en hij wordt voorgeleid aan de Rechter-commissaris. De insluiping vond plaats in de nacht van zaterdag 16 februari. De dief kon via een niet afgesloten deur de woning binnen komen en maakte de nodige apparatuur buit. In het politieonderzoek werd de Zwollenaar als verdachte opgespoord. Bij hem werden nog enkele kleine dingen van deze inbraak aangetroffen. De meeste apparatuur was verkocht om drugs te kunnen kopen. De gedupeerden zijn in kennis gesteld en tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Zwolle

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Bennie Dijkslag

De 62-jarige Bennie is sinds 29 augustus 2022 vermist uit Zwolle. Hij is het laatst gezien…