Home Zeeland Middelburg Twee jongens aangehouden voor beroving

Twee jongens aangehouden voor beroving

De politie heeft twee jongens uit Vlissingen aangehouden voor de beroving van een 18-jarige vrouw uit Middelburg. Het slachtoffer fietste woensdagavond rond 20.45 uur over het Koopmansvoetpad richting Groot Abeele. Ter hoogte van de Zaanstraat kwam plotseling een persoon achter haar aan gerend. Het meisje werd gedwongen te stoppen. Een tweede persoon kwam erbij staan en ze moest onder bedreiging geld afgeven. Hierna rende het tweetal weg.

Agenten gingen na de melding snel ter plaatse en zagen ter hoogte van de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg twee jongens lopen die aan het opgegeven signalement voldeden. Ze draaiden hun surveillancevoertuig en zagen het tweetal direct daarop hard wegrennen.

Eén van hen werd op het Ambachtsveld in zijn kraag gegrepen. Bleek te gaan om een 16-jarige jongen uit Vlissingen. De andere verdachte, een 15-jarige Vlissinger, is vanmiddag aangehouden.

Het duo is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

 

Laad meer Middelburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…