Home Noord-Holland Hilversum Twee jonge verdachten aangehouden voor straatroof

Twee jonge verdachten aangehouden voor straatroof

Dinsdag heeft het straatroventeam twee verdachten aangehouden voor een straatroof van 21 november 2012. De verdachten zijn twee jongens van 14 en 15 jaar oud. Woensdagavond 21 november werd een 14-jarig meisje uit Hilversum op de Stephensonlaan van haar telefoon beroofd. Zij liep op straat toen een groepje met bekenden naar haar toe kwam. Een van de jongens uit het groepje pakte haar telefoon af. Het meisje wilde de telefoon niet loslaten waarna ze geslagen werd en op de grond viel. Een andere jongen ging er met haar telefoon vandoor.

Na onderzoek door het straatroventeam werden dinsdag 19 februari twee jongens van 14 en 15 jaar uit Hilversum in hun woning aangehouden. Tegen de twee jongens is proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…