Home Utrecht Aanhoudingen na gewapende overval in Utrecht

Aanhoudingen na gewapende overval in Utrecht

Op woensdag 3 april werd een gewapende overval gepleegd. Een getuige werd neergeschoten. Rond 15.25 uur overvielen twee mannen een juwelier in een winkelcentrum aan het Hammarskjoldhof in Utrecht. De mannen bedreigden het personeel met wapens. De overvallers vernielden vitrines en namen een nog onbekende hoeveelheid buit mee.

De overvallers schoten tijdens hun vlucht op een getuige. Deze getuige werd geraakt in zijn been toen hij de twee overvallers probeerde tegen te houden. Het 29-jarige slachtoffer werd in het ziekenhuis opgenomen. Daar werd vastgesteld dat er een slagader was beschadigd en een spoedoperatie noodzakelijk was.

Een rechercheteam werd geformeerd en op 11 april werd een 20-jarige man uit Utrecht aangehouden. Hij kwam zichzelf melden bij het politiebureau en werd direct ingesloten voor verhoor. Op vrijdag 21 juni werd een 21-jarige man uit Utrecht aangehouden als verdachte in deze zaak. Beide mannen zitten vast.

 

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…