Home Limburg Midden-Limburg Onderzoek Kevin America: panden doorzocht

Onderzoek Kevin America: panden doorzocht

Maandag in de vroege ochtend zijn vijf woningen doorzocht. De zoekingen maken deel uit van het onderzoek naar de dood van de 36-jarige Nijmegenaar Kevin America. De woningen in Nijmegen, Wijchen, Roermond en Zutphen werden doorzocht. Ook drie bedrijven in Cuijk, Wijchen en Zutphen werden bezocht.

America werd zaterdag 29 december 2012 omstreeks 23.45 uur zwaar gewond en badend in het bloed aangetroffen door buurtbewoners op een parkeerplaats vlakbij zijn woning in de 16e straat van de Hegdambroek. De man overleed later die nacht aan zijn verwondingen. Afgelopen maanden zijn diverse personen gehoord. Helaas heeft dit er nog niet toe geleid dat de dader(s) kon(den) worden aangehouden.

Laad meer Midden-Limburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…