Home Utrecht Politie zoekt man in lichtkleurige auto

Politie zoekt man in lichtkleurige auto

In het kader van een recherche-onderzoek is de politie is op zoek naar de man die met zijn auto op zondag in het begin van de avond, een donkergekleurde vrouw met haar zoontje van ongeveer 3 jaar oud, naar Utrecht CS heeft gebracht. De vrouw sprak geen Nederlands. Kennelijk heeft de vrouw de aandacht van de man in de auto getrokken en hem verzocht om hen beiden naar de politie, dan wel het station te brengen. Het gaat om een blanke man, die vermoedelijk in een witte dan wel zeer lichtkleurige auto reed. De vrouw is door de man met haar zoontje afgezet bij het Centraal Station.

Daarnaast is de recherche op zoek naar getuigen die de vrouw met haar zoontje hebben zien lopen in de vroege avonduren van zondag 14 april. Mogelijk droeg de vrouw haar zoontje op haar rug in een draagzak.  De vrouw droeg een donkere winterjas met een lichtkleurige (nep)bontkraag, een wijde wol-achtige trui en een jeans-achtige broek. Ze had, in tegenstelling met haar winterjas en trui, platte open schoenen aan. De vrouw heeft kort donker kroes / krul haar, mogelijk in een vlecht. Haar zoontje droeg een glimmende zeer donkerkleurige winterjas, een lichtkleurige trainingsbroek, dan wel jeans. Hij had wit- met-blauwe sneakers aan met donkerkleurige veters. Het jongetje heeft kort, donker opgeschoren kroeshaar.

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…