Home Utrecht Verdachte aangehouden wegens aanrandigen Maximapark

Verdachte aangehouden wegens aanrandigen Maximapark

De politie heeft dinsdag 23 april een 17-jarige jongen uit Utrecht aangehouden omdat hij verdacht wordt van het lastigvallen en aanranden van vrouwen met name in het Maximapark in Utrecht. Agenten zagen de jongen gistermiddag in het Maximapark waar hij twee vrouwen aansprak. Gezien de werkwijze en het signalement van de jongen, is in overleg met de Officier van Justitie (Openbaar Ministerie) besloten de jongen aan te houden. Hij is overgebracht naar het arrestantencomplex in Houten voor verhoor.

 

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…