Home Utrecht Aanrijding tussen motorrijder en vrachtauto in Utrecht

Aanrijding tussen motorrijder en vrachtauto in Utrecht

Maandagmiddag vond een aanrijding tussen en motorrijder en een vrachtwagen plaats waarbij de motorrijder gewond raakte. Een 21-jarige motorrijder uit Woerden reed omstreeks 13.45 uur achter een vrachtwagen in de richting van de Vondellaan in Utrecht. De vrachtwagen, bestuurd door een 25-jarige man uit Assendelft, draaide plotseling op het kruispunt zijn wagen. De motorrijder zag geen kans meer op tijd te remmen en ging onderuit.

Hierdoor reed de vrachtwagen voor een deel over hem heen. Het slachtoffer werd ernstig gewond naar het UMC in Utrecht overgebracht. De 18-jarige passagier die achter op de motor zat raakte lichtgewond. De politie onderzoekt de aanrijding.

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…