Home Friesland Leeuwarden Aanhouding na vernieling ruiten

Aanhouding na vernieling ruiten

De politie heeft maandagmiddag een 50-jarige man uit Leeuwarden aangehouden. De man wordt ervan verdacht ruiten te hebben vernield bij een bedrijfspand aan de Ossekop in zijn woonplaats. Maandagochtend zag een medewerker van het bedrijf dat de ruit werd vernield. Hij kon aan de politie doorgeven wie voor de vernieling verantwoordelijk was, omdat hij de man kende. De politie kon de man later die dag in zijn woning aanhouden. Zondagavond was ook al een ruit bij hetzelfde pand vernield. De politie onderzoekt of deze verdachte ook voor die vernieling in aanmerking komt.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Twee personen aangehouden na vechtpartij

De politie heeft zaterdagavond twee personen aangehouden na een vechtpartij op de Hooidoll…