Home Utrecht Man met flinke hoeveelheid drugs gepakt

Man met flinke hoeveelheid drugs gepakt

Een 22-jarige Utrechter is zondag gearresteerd wegens het voorhanden hebben van een flinke hoeveelheid drugs. . Hij werd betrapt omdat hij zonder helm reed, maar bij verdere controle bleek dat hij drugs bij zich had. Rond 16.40 uur zagen agenten de Utrechter zonder helm op rijden over de Carnegiedraaf in Utrecht. Bij het zien van de agenten ging de Utrechter ervandoor. Via diverse straten trachtte hij de agenten af te schudden, maar die wisten hem tot stoppen te krijgen op de Victoria Regiadreef. Bij controle van zijn identiteitsbewijs en het kentekenbewijs van de scooter ontdekten agenten onder de buddyseat van de scooter 140 sealbags met bolletjes bruin poeder, een plastic zakje met een redelijke hoeveelheid bruin poeder en een plastic zakje met een kleine hoeveelheid wit poeder. Het poeder is in beslag genomen en wordt getest om vast te stellen om welke drugs het precies gaat. De Utrechter zit vast voor onderzoek en verhoor.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Inbraak juwelier- Langestraat – Amersfoort

In de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 april wordt ingebroken in een juwelierszaak op de…