Home Utrecht Auto uitgebrand aan de Thorbeckelaan

Auto uitgebrand aan de Thorbeckelaan

Maandag brak brand uit in een auto op de Thorbeckelaan in Utrecht. De brandweer kwam ter plaatse en wist te voorkomen dat de brand oversloeg naar een nabij gelegen transformatorhuisje. Rond 00.30 uur kregen agenten een melding van een brand op het terrein van een sportcomplex. Toen zij ter plaatse kwamen, zagen zij dat de brand niet een gebouw betrof, maar dat een geparkeerde auto in brand stond. De brandweer bestreed het vuur, maar kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde. De politie stelt een onderzoek in en sluit brandstichting niet uit.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Inbraak juwelier- Langestraat – Amersfoort

In de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 april wordt ingebroken in een juwelierszaak op de…