Home Utrecht Nieuwegein Drie mannen met inbrekerswerktuigen aangehouden

Drie mannen met inbrekerswerktuigen aangehouden

Drie mannen werden in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden. Surveillerende agenten reden omstreeks 03.20 uur over de Sluyterslaan in Nieuwegein. Zij zagen een auto keren en besloten de inzittenden te controleren. In de auto werden inbrekerswerktuigen aangetroffen. De mannen zijn aangehouden. De bestuurder, een 49-jarige man uit IJsselstein, rook naar alcohol en moest blazen. Het bleek dat hij onder invloed had gereden, want de ademanalyse op het bureau wees 308 ug/l uit.

Bij één van de inzittenden, een 36-jarige man uit Utrecht, werd een ponypack met daarin vermoedelijk cocaïne aangetroffen. De drugs is in beslag genomen.

De andere inzittende, een 34-jarige man uit Utrecht, bleek gesignaleerd te staan omdat hij nog een bedrag van 2322 euro had openstaan, of 14 dagen gijzeling. De auto van de mannen is in beslag genomen. Tegen alle drie de mannen is proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…