Home Utrecht Amersfoort Agent mishandeld

Agent mishandeld

Een man en een jongen werden in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden. De jongen had een agent geslagen. Rond 01.30 uur zagen agenten dat een man iemand anders een klap gaf op het Lieve Vrouwekerkhof in Amersfoort. Zij hielden de 18-jarige vechtersbaas uit Amersfoort direct aan. Een bekende van de verdachte bemoeide zich met de aanhouding. Hij maakte slaande bewegingen naar de agent die de vechtersbaas handboeien omdeed en raakte hem in zijn gezicht. Ook beledigde hij de agent. De agenten wilden hem aanhouden maar hij verzette zich hevig. Met gepast geweld en pepperspray konden zij de 16-jarige jongen uit Amersfoort ook in de boeien slaan.

Laad meer Amersfoort

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Diefstal massagesalon Amersfoort

Op dinsdag 6 september omstreeks 18:55 loopt er een man de massagesalon binnen. De eigenar…