Home Limburg Midden-Limburg Inbreker aangehouden na achtervolging

Inbreker aangehouden na achtervolging

Een 39-jarige man uit Utrecht is aangehouden op verdenking van een inbraak in een supermarkt aan het Alexanderplein in Meijel. Dat gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag na een achtervolging waarbij de verdachten tegen het verkeer inreden op de A2 bij de afrit Nederweert.

Na een inbraakmelding namen agenten direct poolshoogte en kwamen onderweg een auto tegen waarvan de gegevens doorgegeven werden aan de andere patrouilles. Een van die patrouilles traceerde de auto, waarna een achtervolging ontstond die eindigde op de A2. Drie daders gingen er tussenuit waarna een van hen, de 39-jarige verdachte, na een zoektocht werd aangehouden. De andere twee zijn nog voortvluchtig. Bij de inbraak werd niets buitgemaakt. Waarschijnlijk zijn de daders er vandoor gegaan toen het inbraakalarm af ging.

Laad meer Midden-Limburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…