Home Utrecht Mannen deden zich voor als agenten

Mannen deden zich voor als agenten

Op maandagmiddag was een bewoonster aan de Dommeringdreef in Utrecht het slachtoffer van een babbeltruc. Rond 16.30 uur kwamen twee donkergetinte mannen aan de deur van het 77-jarige slachtoffer. Ze deden zich voor als politieagenten en drongen de woning binnen met de smoes dat ze even naar haar sloten wilden kijken. De bewoonster vertrouwde het niet en bleef de mannen vragen naar hun legitimatiebewijs die ze niet konden tonen. Na tien minuten vertrokken de mannen zonder buit. De vrouw belde de politie en een centralist van de meldkamer startte een Burgernetactie. De daders zijn niet meer gevonden.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…