Home Noord-Brabant Helmond Man en vrouw op heterdaad betrapt op afgesloten bouwterrein

Man en vrouw op heterdaad betrapt op afgesloten bouwterrein

Op een afgesloten bouwterrein aan de Cortenbachstraat in Helmond zijn dinsdag kort na middernacht een 23-jarige man uit Gemert en een 27-jarige vrouw uit Beek en Donk in de boeien geslagen. Na een melding van een verdachte situatie op het bouwterrein gingen agenten dinsdagnacht poolshoogte nemen. Op het terrein troffen ze de twee verdachten aan, die hierop zijn aangehouden. In de omgeving van het bouwterrein troffen ze de auto van het duo aan. Deze is in beslag genomen voor verder onderzoek. Tevens zijn diverse gereedschappen waaronder een betonschaar en diverse schroevendraaiers aangetroffen. Beide verdachten bleken in het bezit van een mes. Bij de man is tevens een hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Het is vooralsnog onduidelijk of spullen vanaf het bouwterrein vermist worden. De twee verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Diefstal portemonnee – Brouwhorst – Helmond

Deze vrouw krijgt 2 weken de tijd om zich te melden bij de politie. Ze heeft op 21 oktober…