Home Noord-Brabant Breda Rijbewijs kwijt na forse snelheidsovertreding

Rijbewijs kwijt na forse snelheidsovertreding

Een 68-jarige man uit Rijsbergen is dinsdag rond 10.45 uur op de Graaf Engelbertlaan betrapt op een forse snelheidsovertreding. Een politieman met een lasergun constateerde dat de bestuurder van een Toyota Prius met een snelheid reed van 117 km / uur op een gedeelte waar een maximumsnelheid van 50 km / uur geldt. De verdachte werd op de Rijsbergseweg staande gehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Op de Konijnenberg is Breda werd dinsdag tussen 11.00 en 15.00 uur een snelheidscontrole gehouden. De toegestane maximumsnelheid is ter plaatse 50 km / uur. De snelheid van 1734 passanten werd gecontroleerd Er werden 193 overtredingen geconstateerd. De hoogste snelheid die werd gemeten was 84 km / uur.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…