Home Utrecht Utrecht Stad Supermarkt bestolen

Supermarkt bestolen

Een supermarkt aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht deed gisteren een 100%-tassencontrole bij de kassa’s. Daarbij bleek dat een vrouw meer artikelen meenam dan waarvoor ze betaald had. Ze werd aangehouden voor winkeldiefstal. De 28-jarige vrouw uit Roemenië had een paar artikelen op de band gelegd en de rest in haar tas laten zitten. Nadat zij de kassa was gepasseerd, werd ze gecontroleerd en bleek ze voor ongeveer 32 euro aan levensmiddelen te hebben meegenomen. Uit de politiesystemen bleek dat zij ook nog voor andere diefstallen werd gezocht. Ze is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De levensmiddelen werden teruggelegd in de winkel.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…