Home Noord-Brabant Breda Gewelddadige straatroof in Utrecht

Gewelddadige straatroof in Utrecht

Een man werd in de nacht van maandag op dinsdag mishandeld en beroofd van zijn telefoon. Rond 00.15 uur kreeg de politie de melding dat er een man in elkaar geslagen zou worden op de Opaalweg in Utrecht. Agenten gingen ter plaatse en troffen daar een gewonde man aan. De 21-jarige man uit Breda was uit de bus gestapt op de Slotlaan en liep erna naar de Opaalweg. Hij werd achtervolgd door een man, die bij een portiek zijn telefoon eiste en hem mishandelde. Het slachtoffer gaf zijn telefoon af en kreeg vervolgens nog meer flinke klappen in zijn gezicht. Toen er twee andere jongens aan kwamen en er iets van zeiden, ging de verdachte ervandoor in de richting van de Ridderlaan. Het slachtoffer liep een gebroken neus, een gekneusde kaak en een bult op zijn hoofd op.

De verdachte is een getinte man van ongeveer 20 – 25 jaar oud. Hij is 1.80 – 1.85 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij droeg een donkere trainingsbroek met vest en een zwarte muts met een embleem voorop.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Grote hennepkwekerij in bedrijfspand ontdekt

Aan het Hazepad is vrijdag 1 december een grote hennepkwekerij ontdekt. In totaal stonden …