Home Zuid-Holland Rotterdam Man gepakt voor diefstal tandenborstels

Man gepakt voor diefstal tandenborstels

In een drogisterij aan de Euterpedreef in Utrecht probeerde een man op maandagmiddag te winkelen zonder betalen. Hij ging er vandoor met een aantal dure tandenborstels maar werd even later aangehouden door de politie. De verdachte, een 22-jarige man uit Rotterdam, had de winkel al verlaten toen de politie arriveerde. Er werd een Burgernetactie gestart. Op camerabeelden was duidelijk te zien dat de man de tandenborstels had meegenomen en met behulp van die beelden werd hij later op de Don Carlosdreef door agenten herkend en aangehouden. De man bleek al eerder met de politie in aanraking te zijn geweest, onder andere met de vreemdelingenpolitie. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…