Home Utrecht Utrecht Stad Fietser gewond bij aanrijding

Fietser gewond bij aanrijding

Een 17-jarige fietser is donderdag rond 22.00 uur gewond geraakt aan zijn been bij een aanrijding met een auto op de Europalaan bij het fietspad aan het Anne Frankplein in Utrecht. De fietser, die geen licht voerde, wilde de Europalaan oversteken, maar zag de auto die uit de richting van het Europaplein kwam, over het hoofd. Hij werd geschept door de auto, die bestuurd werd door een 49-jarige inwoner uit Utrecht. Het achterwiel van de fiets raakte zwaar verbogen en het slachtoffer viel op straat. Een voorbijganger legde zijn automatten onder de jongen tegen de kou. De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…