Home Noord-Brabant Breda Politie op zoek naar specifieke getuigen dodelijk verkeersongeval

Politie op zoek naar specifieke getuigen dodelijk verkeersongeval

Het onderzoek naar het verkeersongeval met dodelijke afloop op de Burgemeester Holtroplaan in Oosterhout dat op zondagavond 10 februari 2013 rond 20.10 uur plaats vond ter hoogte van de Buurstede, is nog steeds gaande. De politie is op zoek naar vier fietsers die mogelijk door de doorrijder zijn ingehaald. Zoals eerder gemeld reed de veroorzaker van het ongeval door en overleed het slachtoffer, een 24-jarige Oosterhouter, een dag later in een ziekenhuis. De doorrijder reed in een groot voertuig, een grote bestelauto of een Pick-Up. De politie riep in Bureau Brabant en Opsporing Verzocht op getuigen zich te melden. De uitzendingen leverden enkele tips op die helaas nog niet geleid hebben tot het achterhalen van de bestuurder.

Politie zoekt vier fietsers

Wel achterhaalde het onderzoeksteam, middels camerabeelden, dat omstreeks 20.05 uur, vier fietsers vanaf de Burgemeester Holtroplaan, gezien vanuit de richting van het centrum, links af de Vondellaan inreden. Waarschijnlijk gaat het om een gezin (twee grotere fietsen en twee kleinere fietsen). Anderhalve minuut later kwam het verdachte voertuig vanuit tegenovergestelde richting aangereden en sloeg ook rechts af de Burgmeester Holtroplaan in. Als deze fietsers (dit gezin) daarna rechtdoor gefietst zijn richting de Beneluxweg, dan zijn zij mogelijk door de doorrijder ingehaald. De politie is dringend op zoek naar deze fietsers en naar andere getuigen die zich nog niet gemeld hebben. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…