Home Utrecht Utrecht Stad Man aangehouden voor openlijke geweldpleging

Man aangehouden voor openlijke geweldpleging

Twee mannen zijn donderdagavond 21 februari rond 22.00 uur aangehouden op de Nieuwekade. Een 21-jarige Utrechtenaar voor openlijke geweldpleging en een 19-jarige Utrechtenaar voor belediging. Tijdens hun rondgang constateerden drie toezichthouders van de gemeente dat een groepje mannen alcohol stond te drinken. Toen naar hun identiteitspapieren werd gevraagd, zette één van de mannen het op een lopen, maar hij werd achterhaald. Er ontstond een worsteling waarbij één van de toezichthouders gewond raakte.

De toezichthouders hielden de 21-jarige man vast tot de politie arriveerde, die hem arresteerde. De 19-jarige man, die ook tot het groepje behoorde, bemoeide zich met de aanhouding en schold de toezichthouders uit. Hij is aangehouden voor belediging van de toezichthouders.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…