Home Gelderland Arnhem Arrestatieteam houdt acht mannen aan bij politieactie

Arrestatieteam houdt acht mannen aan bij politieactie

Vanwege een onderzoek houdt de politie woensdagmorgen doorzoekingen op twaalf locaties in Rhenen, Veenendaal en Arnhem. Daarbij zijn inmiddels acht personen aangehouden door het arrestatieteam. Het onderzoek richt zich op het kweken van en de handel in hennep, witwassen en deelname aan een criminele organisatie. De acht verdachten werden aangehouden in hun woningen in Arnhem en Rhenen. De exacte resultaten van de politieactie zijn nog onbekend.

Bij de doorzoekingen zijn enkele tientallen agenten ingezet.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …