Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Gezocht – Brandstichting politieauto Ganskuijl Amersfoort

Amersfoort – Gezocht – Brandstichting politieauto Ganskuijl Amersfoort

In de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 november 2022, om 02.30 uur, kwam er een melding binnen van een brandende auto op de Ganskuijl. Wanneer de agenten ter plaatse komen zien ze een auto die brandt aan de voorzijde.

De brand was al dusdanig lang aan de gang dat ze een band hoorden klappen. Duidelijk waren er vlammen op de motorkap aan de passagierszijde  te zien. De brandende auto stond tussen twee auto’s in. Al snel werd duidelijk dat de brandende auto op naam van de politie stond. Op de camerabeelden is om 02.22 uur, een persoon te zien die een vloeistof over de voorzijde van de auto gooit en aansteekt.

De brandweer heeft het vuur ter plaatse gedoofd. De auto raakte zwaar beschadigd.

Op de beelden waar de brandstichting op te zien is, is een tenger persoon te zien die wegrent nadat hij de brand heeft aangestoken. 

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…