Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Getuige gezocht van mishandeling in Alkmaar

Alkmaar – Getuige gezocht van mishandeling in Alkmaar

Op 11 november is een 17-jarige jongen rond 16.30 uur mishandeld in De Rekerhout ter hoogte van de Bakkerstraat. De jongen is hierbij gewond geraakt aan zijn been. Uit ons onderzoek is gebleken dat er mogelijk een vrouw op dit tijdstip in het park haar hond aan het uitlaten was. De politie komt graag in contact met deze vrouw en roept ook andere getuigen op om zich te melden.

Wanneer de jongen rond 16.30 uur in De Rekerhout ter hoogte van de Bakkerstraat fietst, komen twee jongens hem tegemoet lopen. Vervolgens ontstaat er een schermutseling op het Heukelspad waarbij het slachtoffer wordt mishandeld. De jongen is behandeld aan zijn verwondingen.

Getuigenoproep

Tijdens de mishandeling is er mogelijk een vrouw in de buurt geweest die haar hond aan het uitlaten was. De politie komt graag in contact met deze getuige. Daarnaast zoekt de politie ook andere getuigen van de mishandeling. Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

Verdachte 1:

 • Donkere huidskleur
 • Ongeveer 16 jaar oud
 • Stevig postuur
 • 1,70 tot 1,75 meter lang
 • Zwarte jas
 • Zwarte broek
 • Krullend haar
 • Sikje en snor

Verdachte 2:

 • Lichte huidskleur
 • Ongeveer 16 jaar oud
 • 1,80 tot 1,85 meter lang
 • Zwarte jas
 • Wit T-shirt
 • Zwarte broek
 • Ringbaard

Mocht u getuige zijn geweest van deze mishandeling en/of beschikt u over beelden van de mishandeling? Meldt u zich dan via 0900-8844. U kunt ook uw tips en beelden direct toesturen via het tipformulier.

2022236370

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…