Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Update; aanhoudingen WK wedstrijd Marokko-Spanje

Amsterdam – Update; aanhoudingen WK wedstrijd Marokko-Spanje

Ondanks alle inspanningen voorafgaand aan de wedstrijd Marokko-Spanje, waarin maximaal de verbinding is gezocht, moet worden geconcludeerd dat de sfeer snel is verpest door onruststokers en relschoppers.

Er werd met (zwaar) vuurwerk gegooid, op auto’s gesprongen en meerdere vernielingen gepleegd. Deze geweldplegingen en andere openbare ordeverstoringen vonden met name plaats in stadsdeel West. Hier werd door de Mobiele Eenheid opgetreden waarbij meerdere aanhoudingen werden verricht. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…