Home Utrecht Amersfoort Aanhoudingen voor drugshandel

Aanhoudingen voor drugshandel

De politie heeft – op verzoek van de wijkagent en op basis van overlastmeldingen door omwonenden – vrijdag een actie gehouden waarbij in totaal vijf personen uit Amersfoort zijn aangehouden in verband met handel in verdovende middelen. Daarnaast werden in woningen aan de Bachweg en de Magelhaenstraat zoekingen gehouden.

Op de Bachweg werd rond 15.45 drie mannen – twee 25-jarige en een 58-jarige verdachte – aangehouden. Zij werden geboeid overgebracht naar bureau Amersfoort voor verhoor en onderzoek. Op de Magelhaenstraat werden in de avond een 17-jarig meisje en een 29-jarige man aangehouden en eveneens voor onderzoek vastgezet in verband met aanvullend onderzoek. Bij de zoekingen in de twee woningen werd onder andere geld in kleine coupures en een kleine hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. De goederen zijn in beslag genomen.

De 17-jarige, 25-jarige en 58-jarige verdachten werden in de loop van het weekend heengezonden. De politie maakte proces-verbaal op tegen deze personen. Een 25-jarige en een 29-jarige Amersfoorter zitten nog vast. Zij worden vandaag voorgeleid bij de rechtbank.

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – Gevonden munten na aanhouding

Een 86-jarige mevrouw uit Amersfoort werd op 4 juli 2023 slachtoffer van fraude. In het on…