Home Noord-Holland Hilversum Snuivend duo voor politiebureau betrapt

Snuivend duo voor politiebureau betrapt

Twee mannen zijn in de nacht van zaterdag op zondag tegenover het politiebureau aangehouden. Zij gebruikten in een nis aan de Spuisteeg harddrugs. Agenten uit het bureau zagen dit en grepen direct in.

Agenten zagen twee mannen in een nis tegenover het politiebureau staan. De twee mannen stonden vermoedelijk harddrugs te gebruiken, waarbij de een wikkel met wit poeder aan de ander gaf en deze het opsnoof. Terwijl beiden hun neus nog moesten afvegen, stonden ze oog in oog met twee agenten. Ze werden aangehouden voor de Opiumwet en het gebruiken van verdovende middelen op de openbare weg. Tegen de 20-jarige man uit Hilversum en de 21-jarige man uit Loosdrecht is proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…