Home Utrecht Amersfoort Bestuurder rijdt door na ongeluk

Bestuurder rijdt door na ongeluk

Automobilisten troffen op woensdagavond  een gewonde fietser op straat aan in Amersfoort. Hij is door een auto aangereden die er daarna vandoor is gegaan. De politie is op zoek naar de bestuurder. Rond 20.20 uur reed een automobilist over de Rondweg Noord. Daar zag hij een fietser gewond op straat liggen. Hij sprak een andere automobilist aan en verzocht hem 1-1-2 te bellen. Politie en GGD gingen ter plaatse. De ambulance bracht het slachtoffer, een 19-jarige man uit Amersfoort, over naar het UMC, waar hij is opgenomen. Hij heeft onder andere een zware hersenschudding opgelopen en mogelijk ook een schedelbreuk.

Geen van de passanten was getuige van het ongeval. Uit onderzoek van de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de Verkeerspolitie is gebleken dat de fietser door een auto is aangereden, waarna de automobilist er vandoor is gegaan en het slachtoffer gewond op de weg heeft achtergelaten. De auto moet behoorlijke schade aan de voorzijde hebben.

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…