Home Noord-Holland Amstelveen Meerdere botsingen op A9

Meerdere botsingen op A9

De politie kreeg donderdagmorgen omstreeks 10.00 uur een melding van meerdere aanrijdingen op de A9 op dezelfde locatie. De aanrijdingen vonden plaats ter hoogte van de afslag Badhoevedorp. De agenten zagen dat in twee gevallen drie voertuigen op elkaar waren gebotst en in één geval twee voertuigen. In totaal zijn vijf personen met, voor zover bekend, lichte verwondingen of ter controle naar een ziekenhuis vervoerd (gegevens van de betrokkenen nog niet bekend). Zes auto’s waren dermate beschadigd dat zij moesten worden versleept. Naar de precieze toedracht wordt een onderzoek ingesteld.

Laad meer Amstelveen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Wie zijn deze twee mannen die verantwoordelijk zijn voor een plofkraak op de iepenweg?

Op zondag 7 augustus 2022 worden omwonenden aan de Iepenweg in Amsterdam-Oost in de vroege…