Home Utrecht Aanrijding drie auto’s op de A2

Aanrijding drie auto’s op de A2

Een automobiliste werd op woensdagmiddag na een aanrijding naar het ziekenhuis gebracht. Rond 17.15 uur reed een 59-jarige automobiliste uit Kerkdriel over de Rijksweg A2. Ter hoogte van Hagestein wisselde zij plotseling van rijstrook en botste daarbij tegen twee auto’s. De bestuurders daarvan liepen geen letsel op, maar de Kerkdrielse klaagde over pijn in haar borst. Zij verklaarde aan agenten dat zij vermoedelijk achter het stuur in slaap was gevallen. Een ambulance bracht haar voor onderzoek over naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein.

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Overval winkel Balladelaan Amersfoort. Wie heeft informatie?

Zondag 25 september rond 19.15 uur is een winkel aan de Balladelaan overvallen. Een gemask…