Home Noord-Brabant Oss Vrouw omgekomen bij schietincident in Berghem

Vrouw omgekomen bij schietincident in Berghem

Bij een schietincident op Het Reut is een vrouw om het leven gekomen. De melding van het schietincident kwam kort na 8.30 uur binnen bij de hulpdiensten. Helaas bleek ter plaatse dat de vrouw was overleden. De politie is direct een grootschalig onderzoek gestart. Er wordt sporenonderzoek gedaan in en om het appartementencomplex en dit zal nog zeker tot morgenochtend duren. Ook een buurtonderzoek maakt hier deel van uit. In de omgeving is gezocht naar een verdachte, maar er is niemand aangetroffen. Over de toedracht is nog niets bekend. De politie hoort verschillende getuigen en houdt op dit moment nog alle opties open.

Laad meer Oss

Geef een antwoord

Bekijk ook

Oss – Verkeersruzie loopt uit de hand: zeven aanhoudingen

In Oss liep een verkeersruzie zaterdagavond volledig uit de hand. Op de Willibrordusweg bo…