Home Overijssel Zwolle Man gewond bij verkeersongeval op de A28

Man gewond bij verkeersongeval op de A28

Een 46-jarige man uit Zuidwolde is op zondag rond 06.00 uur gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de rijksweg A28 bij Zwolle. De toegesnelde politie zag de man op de rijbaan liggen, terwijl zijn zwaar beschadigde auto verder op stond. Het motorblok leg elders op de rijbaan. De politie sloot om die reden de weg even af. De man werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en gezien de sterke alcohollucht werd hem een bloedproef afgenomen; de resultaten worden later bekend.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…