Home Noord-Brabant Den Bosch Man mishandelt ex in Kerkdriel

Man mishandelt ex in Kerkdriel

Een 19-jarige man uit Kerdriel is aangehouden ter zake mishandeling en bedreiging van zijn 18-jarige ex-vriendin. Dit was vrijdagavond rond 23.15 uur. De 19-jarige greep zijn ex op de Nederlandstraat bij de keel, bedreigde haar en gooide haar tegen de grond. Van het incident waren enkele mensen getuige. De 18-jarige deed aangifte. Politiemensen gingen vervolgens aan op het adres van de verdachte. Die troffen ze niet thuis. Op bevel van de officier van justitie is de 19-jarige zaterdagmiddag rond 12.00 uur alsnog aangehouden.

De 19-jarige is in verzekering gesteld en wordt nader gehoord over het voorval. De politie maakt proces-verbaal op.

 

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Geld en vuurwapens gevonden bij verdachte huiselijk geweld

Zaterdagavond hielden we een Bosschenaar aan die verdacht werd van huiselijk geweld. In zi…