Home Gelderland Arnhem Taxichauffeur beroofd van portemonnee

Taxichauffeur beroofd van portemonnee

Zondagochtend rond 01.45 uur beroofden drie mannen een taxichauffeur van zijn portemonnee. Dit was op de Groningensingel in Arnhem-Zuid. Het drietal was in Huissen, op de rotonde bij de Rabobank, ingestapt in de taxi. Zij hadden de taxichauffeur daar aangezwaaid. Dat was om 01.15 uur. Rond 01.45 uur was de taxichauffeur op de Groningensingel. Op het moment dat de drie passagiers moesten betalen, bedreigden ze de chauffeur en eisten geld. Daarop gaf de taxichauffeur de mannen zijn portemonnee, waarop het trio uitstapte en wegrende in de richting van het winkelcentrum.

De daders zijn alle drie blank, ongeveer 18 a 19 jaar oud en één van hen droeg een donkere baseballpet.

 

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…