Home Overijssel Zwolle Man beroofd van portemonnee door twee scooterrijders

Man beroofd van portemonnee door twee scooterrijders

Donderdagmiddag om ongeveer 15:40 uur werd aan de Larixstraat een 19-jarige man uit Zwolle van zijn portemonnee met inhoud beroofd. De man werd tot stoppen gemaand door twee scooterbestuurders. Een van de scooterbestuurders deed net of er een probleem was met de auto waarin de Zwollenaar reed. Toen de man uitstapte, kreeg hij een duw en de andere scooterbestuurder roofde de portemonnee uit de auto. Beide scooterrijders vluchtten er vervolgens vandoor vanaf de Larixstraat in de richting van de Rembrandtlaan.

Beide scooterbestuurders reden op een gele scooter. De man die de Zwollenaar tot stoppen maande, zag er als volgt uit: hij droeg een mat zwarte helm met doorzichtig vizier. De man was ongeveer 1.80 tot 1.85 meter lang. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en zwarte jas en handschoenen. De tweede scooterrijder reed ook op een geheel gele scooter. Hij droeg een zwart trainingspak en zwarte helm. Deze man was iets kleiner dan de eerste man. Lengte ongeveer 1.75 meter.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt vijf mannen aan voor vuurwerk en voor voorbereidingshandelingen

in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 februari zag de politie op de Praubstraat een bus…