Home Friesland Leeuwarden Gaslekkage door vandalisme

Gaslekkage door vandalisme

De bewoners van twintig woningen in en rondom het Emmaplein in Leeuwarden hebben donderdagavond tijdelijk hun woning moeten verlaten. In de straat was een gaslekkage ontstaan. Op het Emmaplein wordt momenteel de riolering vervangen en daarom is de straat opengebroken. Vandalen hebben vermoedelijk een grote steen in het gat gegooid. Deze steen raakte de gasleiding met de lekkage als gevolg. De hulpdiensten en het gasbedrijf hadden de lekkage snel onder controle en de bewoners van de twintig woningen konden in de loop van de avond weer naar huis.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…