Home Zuid-Holland Den Haag Zoektocht naar gesignaleerden succesvol

Zoektocht naar gesignaleerden succesvol

De afgelopen twee dagen organiseerden medewerkers van het politiebureau Zuiderpark een actie naar in de wijk verblijvende gesignaleerden. Het doel van deze actie was het innen van openstaande boetes en het aanhouden van personen die nog een vrijheidsstraf moesten uitzitten. In totaal zijn 130 adressen bezocht. Dit leidde tot dertien aanhoudingen en het betalen van een bedrag van bijna 7.500 euro aan openstaande boetes.

De politie gaat bewoners uit de wijk van het Bureau Zuiderpark en die tijdens deze actie niet zijn bezocht, actief opsporen. Hierbij maakt de politie gebruik van diverse opsporingsmethoden en bevoegdheden. Deze personen staan gesignaleerd in het landelijke opsporingsysteem van de politie, marechaussee en douane. De veroordeelden die nog geen ‘bezoekje’ gehad hebben van de politie worden dringend verzocht zich te melden aan bureau Zuiderpark om de openstaande boetes te betalen.

Een pinapparaat is aan het politiebureau aanwezig. Contante bedragen moeten gepast worden betaald. U dient aan het bureau een legitimatiebewijs te tonen. Indien veroordeelde personen de openstaande boetes niet betalen zal aanhouding en opsluiting volgen. Ondanks het uitzitten van een vrijheidsstraf moet de boete dan alsnog worden betaald.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…