Home Overijssel Twente Enschede Automobilist rijdt uitzendbureau binnen

Automobilist rijdt uitzendbureau binnen

Zaterdagavond is een 18-jarige Enschedese automobilist zonder af te remmen de pui van het uitzendbureau aan de Mooienhof in Enschede ingereden. Rond 22.15 uur rijdt een 18-jarige over de Brinkstraat als hij vermoedelijk onwel wordt. Hij raakt een geparkeerde auto en verschillende paaltjes, schiet over het zebrapad en komt in de pui tot stilstand. Gealarmeerde hulpdiensten zijn snel ter plaatse. Het slachtoffer kan door het ambulancepersoneel uit de auto worden gehaald, waarna hij wordt overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer controleert of er instortingsgevaar is. Hoewel de ravage groot is blijkt hier geen sprake van te zijn. Het onderzoek is nog niet afgerond.

Laad meer Enschede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Enschede – Gezocht – Poging doodslag – Hengelosestraat – Enschede

Een beveiliger werd mishandeld en bedreigd nadat hij drie mannen betrapte die bezig waren …