Home Gelderland Apeldoorn Controle groennetwerk in bos

Controle groennetwerk in bos

Het Groennetwerk, een samenwerkingsverband van politie, Koninklijke Marechaussee, boswachters en groene buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s), heeft zaterdag een controle gehouden in het Ugchelse bos bij Apeldoorn. Zes mensen kregen een proces-verbaal wegens loslopende honden, lopen op verboden terrein en rijden buiten ruiterroutes. Zeven anderen kregen een waarschuwing. Tijdens dergelijke controles is er veel contact met de mensen die in het bos komen, die over het algemeen aangeven het zeer te waarderen dat dergelijke controles plaatsvinden.

Laad meer Apeldoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Oost-Nederland – Drugshandel en witwassen: zeven aanhoudingen

In een groot internationaal onderzoek naar ondergronds bankieren en handel in cocaïne hebb…