Home Overijssel Twente Enschede Aanhouding na diefstal in woning

Aanhouding na diefstal in woning

Zaterdag is een 21-jarige Enschedeër aangehouden voor diefstal in een woning aan de Leeuwerikstraat in Oldenzaal. Omstreeks 17.30 uur belden twee mannen bij de woning aan. Op dat moment waren de heer en vrouw des huizes, 47 en 45 jaar oud, en hun 21-jarige zoon thuis. De mannen werden binnengelaten. In de woning griste één van de mannen een telefoon van de tafel en rende er vandoor. De andere man belette vervolgens de bewoners om de man achterna te rennen. Hierop ontstond een worsteling tussen deze man en de vader en zoon. De politie werd ingeschakeld, waarna de tweede dader, een 21-jarige Enschedeër, kon worden aangehouden. Hij is voor verder onderzoek ingesloten. De eerste dader die er met de telefoon vandoor ging is niet meer aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Politie zoekt dader(s) van mishandeling

Twee jongemannen uit Hengelo zijn op zaterdag 22 augustus rond 04:15 uur na een avondje st…