Home Overijssel Twente Drie Poolse mannen aangehouden voor bezit wapentuig en drugs

Drie Poolse mannen aangehouden voor bezit wapentuig en drugs

Drie Poolse mannen (23, 32, 43 jaar) werden donderdag aangehouden in Oldenzaal voor bezit van wapentuig en drugs. Drie mannen voor verder onderzoek aangehouden en ingesloten. Donderdag 21 februari kreeg de politie melding van een verdachte situatie op de Everlostraat in Rossum. Een busje met Pools kenteken stond verdacht bij een woning en drie personen hielden zich verdacht op bij een woning. De politie werd ingeschakeld en kwam tijdens het aanrijden het betreffende busje tegen, gaande in de richting van Oldenzaal. In Oldenzaal werden de inzittenden gecontroleerd. In het busje troffen agenten een ploertendoder, pepperspray en drugs aan.

Laad meer Twente

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …