Home Noord-Brabant Helmond Verdachte van woninginbraak gearresteerd

Verdachte van woninginbraak gearresteerd

De politie heeft vrijdagochtend rond 9.30 uur in zijn woning in Gemert een 17-jarige jongen aangehouden op verdenking van het plegen van een inbraak die maandagmiddag plaatsvond bij een woning aan de Drossart Meijerstraat. De bewoners van de woning ontdekten dat het huis was doorzocht en dat uit de garage bij de woning goederen waren weggehaald, waaronder elektrisch gereedschap. De politie heeft na de inbraak een buurtonderzoek gehouden. Aan de hand van verklaringen van oplettende getuigen kwam de politie op het spoor van de verdachte. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. De politie vermoedt namelijk dat er meerdere daders bij de inbraak betrokken waren.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …