Home Flevoland Almere Poging tot straatroof

Poging tot straatroof

In de middag van donderdag probeerde een man een meisje te beroven. Een 14-jarig meisje uit Almere fietste rond 17.20 uur op de Sportbrug, tussen de Oevergriend en de Sportmark. Plotseling kwam er een man naast haar fietsen. Hij pakte haar vast, bedreigde haar en eiste haar geld. Het slachtoffer liet haar fiets vallen en rende weg. De dader ging er vervolgens vandoor richting de Werven.

Het gaat om een man met een getinte huidskleur. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en heeft een breed gezicht met een brede neus. Onder zijn rechteroog zit een donkere plek, vermoedelijk een litteken. Zijn haar is opgeschoren. De man droeg een baseballpetje met rood en groen en een lichtkleurige, gewatteerde, glimmende jas. De man fietste weg op een oude, grijze herenfiets.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…