Home Overijssel Twente Enschede Containerbranden op Enschede Centrum – Stokhorst

Containerbranden op Enschede Centrum – Stokhorst

Donderdagnacht 21 februari zijn in Enschede tien containerbrandjes gesticht. Tussen 02.30 en 04.45 uur werden tien brandjes gesticht op de route Enschede centrum – Stokhorst. De straten waar dit plaatsvond zijn de M.H. Tromplaan, de Molenstraat, de Begoniastraat, de Korenbloemstraat, de Ribbeltsweg, de Dotterbloemstraat, de Wethouder Haantjesstraat, de Fresiastraat en de Verveldhorst. In de meeste gevallen zijn de brandjes door de brandweer geblust, een enkeling heeft zelf de brand kunnen blussen.

Door de politie wordt onderzoek gedaan naar deze brandstichtingen.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …