Home Overijssel Twente Enschede Containerbranden op Enschede Centrum – Stokhorst

Containerbranden op Enschede Centrum – Stokhorst

Donderdagnacht 21 februari zijn in Enschede tien containerbrandjes gesticht. Tussen 02.30 en 04.45 uur werden tien brandjes gesticht op de route Enschede centrum – Stokhorst. De straten waar dit plaatsvond zijn de M.H. Tromplaan, de Molenstraat, de Begoniastraat, de Korenbloemstraat, de Ribbeltsweg, de Dotterbloemstraat, de Wethouder Haantjesstraat, de Fresiastraat en de Verveldhorst. In de meeste gevallen zijn de brandjes door de brandweer geblust, een enkeling heeft zelf de brand kunnen blussen.

Door de politie wordt onderzoek gedaan naar deze brandstichtingen.

Laad meer Enschede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almelo – Politie houdt man aan op verdenking van overval op supermarkt Almelo

Op maandagavond 30 januari hield de politie een 19-jarige man uit Almelo aan op verdenking…