Home Groningen Jongeren beroofd en bedreigd

Jongeren beroofd en bedreigd

Twee jongens van 16 jaar uit Bedum en Groningen hebben woensdag aangifte gedaan van beroving en bedreiging. Het duo werd zaterdagavond 16 februari omstreeks 22:30 uur op de Grote Markt in Groningen aangesproken door een man. De man vroeg of hij gebruik mocht maken van de telefoon van één van de jongens. Vervolgens liepen ze voor een internetverbinding naar de hoek Herestraat/Prinsenstraat.

Toen hij de telefoon eenmaal in handen had, werd hij agressief. Hij heeft één van de jongens bedreigd en een kopstoot gegeven, waardoor deze een bloedneus opliep. Vervolgens is hij er met de telefoon vandoor gegaan. Het gaat om een Nederlands sprekende, blanke man van ongeveer 25-30 jaar. Hij heeft een slank postuur en is ongeveer 1.85 m. lang. De man droeg een donkere muts met ijskristallen, een donkere jas en witte schoenen.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …