Home Overijssel Kampen Getuigen gezocht van mishandeling

Getuigen gezocht van mishandeling

Zaterdagmiddag 22 juni is de eigenaresse van een winkel aan de Oudestraat in Kampen door een klant mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 14.30 uur kwamen een man en een vrouw de winkel binnen met een klacht over een koffer. Hierbij gedroeg de man zich vrijwel direct agressief richting de 43-jarige verkoopster en gooide hij meerdere artikelen uit de winkel op de grond. Vervolgens liep hij de winkel uit. Toen de verkoopster de man aansprak sloeg hij haar. Na het incident vluchtte de man en de vrouw weg in de richting van de Plantage in Kampen.

De politie heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

Zowel de man als de vrouw zijn blank. De man is rond de 60-65 jaar, 1.75 meter lang, heeft blond haar en droeg een beige broek en een beige jas. Daarnaast droeg de man een groene koffer bij zich. De vrouw is tussen de 50 á 55 jaar oud en rond de 1.60 meter lang. Zij droeg een lichtblauwe jas en een bril.

Meerdere personen hebben ter plaatse aangegeven getuigen te zijn geweest. Deze personen hebben helaas geen gegevens achtergelaten. De politie komt graag alsnog met deze personen in contact en is bereikbaar via 0900-8844.

Laad meer Kampen

Geef een reactie

Bekijk ook

Kampen – Drie mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging

In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 juli zijn in de binnenstad van Kampen drie manne…