Home Overijssel Kampen Kampen – Politie zoekt getuigen van brand Dieselstraat

Kampen – Politie zoekt getuigen van brand Dieselstraat

Naar aanleiding van de brand in een gebouw met meerdere bedrijven op de hoek van de Dieselstraat en de Energiestraat in Kampen is de politie dit weekend een onderzoek gestart naar de oorzaak. Nadat in eerste instantie geen sprake leek te zijn van brandstichting, heeft de politie nu toch redenen om een nader onderzoek in te stellen naar brandstichting. Daarom is de politie op zoek naar getuigen van de brand.

Personen die in de omgeving van de Dieselstraat mogelijk iets verdachts gezien hebben voorafgaande aan of na afloop van de brand worden gevraagd contact op te nemen met de districtsrecherche in Zwolle via 0900-8844. Ook als omliggende bedrijven of omwonenden camera’s hebben hangen waarvan de politie nog niet op de hoogte is, dan hoort ze dat graag.

De brand in het gebouw op de hoek van de Dieselstraat en de Energiestraat ontstond zondag 27 mei omstreeks 00.40 uur. Meerdere bedrijven werden door de brand verwoest.
(2018229758)

Laad meer Kampen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie treedt op bij demonstratie in Zwolle

De politie heeft vanmiddag in Zwolle opgetreden tegen strafbare feiten die daar gepleegd w…