Home Gelderland Arnhem Man beroofd van mobiele telefoon

Man beroofd van mobiele telefoon

Een nog onbekende automobilist heeft zondagmiddag 23 juni een 29-jarige Arnhemmer beroofd van zijn mobiele telefoon. Dit gebeurde nabij station Arnhem-Zuid.

Het slachtoffer kwam vanaf het station Arnhem-Zuid en liep aan de kant van het Elderveld over de Metamorfosenallee. Hij had zijn mobiele telefoon aan zijn oor, omdat hij op dat moment aan het bellen was. De bestuurder van een zalmkleurige auto, vermoedelijk een Seat Arosa of VW Lupo, wenkte de man omdat hij hem iets wilde vragen. De Arnhemmer stond op een gegeven moment zo dicht bij de bestuurder dat deze kans zag om zijn telefoon te grijpen. Mogelijk hield hij hierbij ook de pols van het slachtoffer vast, aangezien deze door het portierraam naar binnen dook. Vervolgens gaf de bestuurder gas en werd het slachtoffer enkele tientallen meters meegesleurd. Hij besloot zich uit de auto te laten vallen waarbij hij meerdere lichte verwondingen opliep.

De bestuurder is vermoedelijk rond de 30 jaar oud, heeft een mager tot normaal postuur en is ongeveer 1.80 meter lang. Hij heeft een donkere huidskleur, bruine ogen, zwart haar en een baardje. Mensen die denken te weten wie deze man is, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Ook roept de politie getuigen van het incident op om zich te melden. De politie is te bereiken op tel. 0900-8844.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…